Vestjyllands flisebutik
Åbent til kl.21.00

Dansk Flise Lager Esbjerg

Vi har det mest imponerende og prisvenlige udvalg af fliser og klinker i Vestjylland, spredt over 900 m2. i et af Danmarks flotteste udstillinger.

Altid åben
Kl. 08.30-21.00

Mød dine fliseeksperter
Mandag-Fredag kl.08.30-16.30
1. Lørdag i måneden kl.09.00-13.00

 Kontakt:
Telefon: 73 70 92 02 (Tast 5)

E-mail: 
soren@danskfliselager.dk

Flotteste fliser til bedste priser i Vestjylland

Kære besøgende

Mit navn er Søren, og det har været en ære for mig at byde dig velkommen i vores inspirerende showroom i Esbjerg siden april 2022. Her kan du udforske mere end 900 m2 af de mest moderne fliser, der følger tidens trends. Vi har også en imponerende afdeling dedikeret til udendørs fliser, så du kan skabe den hyggelige atmosfære i din have eller på din terrasse.

Vores fliseeksperter står klar til at give dig en og personlig rådgivning og hjælpe dig med at vælge de fliser, der passer bedst til dine unikke behov og stil.

Vi ser frem til at byde dig velkommen

Bedste hilsner,
Søren & Dansk Flise Lager

Showroom F.A.Q.

Husk at vores showroom er åbent alle dage fra kl.08.30-21.00, men er dog kun bemandet imellem kl.08.30-16.30 i hverdagene.

For at komme ind udenfor vores bemandede åbningstider er det vigtigt at du anmoder om en adgangskode. Adgangskoden kan du anmode om at ved at trykke lige her.


Derefter vil du med det samme se koden, og du modtager den også på din mail.

Adgangskoden som du modtager skal indtastes på kodepanelet, som befinder sig på højre side på døren.

Efter at du har indtastet den 4-cifrede kode, bedes du trykke på ✓ symbolet.

Derefter vil døren automatisk åbne sig, og vi kan kun ønske dig en god fornøjelse med at finde de helt rigtige fliser til dit projekt.

Hvor er vi bare glade for at du har fundet de helt rigtige fliser, og er klar til at aflægge din ordre.

Hvis du besøger os i de bemandede åbningstider, så kan du selvfølgelig altid aflægge din ordre hos den respektive medarbejder.

Du kan selvfølgelig også altid bestille fliserne på www.danskfliselager.dk, eller ved at ringe til os på tlf. 73 70 92 2 (Tast 5).

Fliser på kampagne i Esbjerg