Din nye flisebutik i Aarhus
Åbent til kl.21.00

Dansk Flise Lager Aarhus

Find dine fliser hos Dansk Flise Lager Aarhus I Hele Østjyllands flisebutik
Oplev et af Danmarks førende udstillinger af fliser og klinker i Aarhus, som er et univers af inspiration og ekspertise, hvor dine flisedrømme kan blive til virkelighed, med en tryg rådgivning fra vores erfarne team. 


Tilst Søndervej 1A - 8381 Tilst 

Altid åben
Kl. 08.30-21.00

Mød dine fliseeksperter
Mandag-Fredag | kl.08.30-16.30
Hver Lørdag | kl.10.00-13.00

 Kontakt:
Telefon: 73 70 92 02 (Tast 7)

E-mail: 
René Berendt (B2C) - reb@danskfliselager.dk
Michael De Feuth (B2B) - mif@danskfliselager.dk

Fliseekspert Aarhus

Dit nye showroom for fliser i Aarhus

Hej, jeg hedder Rene, og er en af dine fliseeksperter i Aarhus, hvor vi gerne vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med, at dit næste flise-projekt bliver en succes fra start til slut.

I vores flotte showroom, finder du stort og bredt udvalg af fliser til enhver smag og ethvert budget. Her byder vi altid gerne velkommen til en inspirerende oplevelse og hjælper gerne med at få dig trygt i mål med dit fliseprojekt.

Har du en travl kalender? - så husk at vores showroom er åbent alle dage fra kl.08.30-21.00. Udenfor bemandet åbingstider er der åbent med en kode, som du kan finde ved hoveddøren.

Fliseprøver i Aarhus

Showroom F.A.Q.

Husk at vores showroom er åbent alle dage fra kl.08.30-21.00, men er dog kun bemandet imellem kl.08.30-16.30. (Lørdag kl.10-13)

For at komme ind udenfor vores bemandede åbningstider er det vigtigt at du anmoder om en adgangskode.
Adgangskoden kan du anmode om at ved at trykke lige her.

Udfyld venligst dine oplysninger og du vil modtage en SMS med en QR kode. Scan QR koden i vores scanner ved hoveddøren til højre, og døren vil blive låst op.

Ja, selvfølgelig! Vi anbefaler altid, at man låne fliseprøver med hjem. At købe fliser er en stor beslutning. Gulvene er f.eks. én af de mest sete flader i huset, og danner den stemning som du ønsker i dit nye hjem.

Derfor vil det altid være det bedste valg, at bruge tiden der skal til for at undersøge udvalget, og besøge et af vores showrooms for at hente fliseprøver.
Du kan også bestille fliseprøver online, her koster det dog 99,- kr i fragt,

Hvor er vi bare glade for at du har fundet de helt rigtige fliser, og er klar til at aflægge din ordre.

Hvis du besøger os i de bemandede åbningstider, så kan du selvfølgelig altid aflægge din ordre hos den respektive medarbejder.

Du kan selvfølgelig også altid bestille fliserne på www.danskfliselager.dk, eller ved at ringe til os på tlf. 73 70 92 02.

Fliser på kampagne i Aarhus