Fragt

Click & Collect på hovedlager i Vejle:
Alle hverdage kl. 07.30 - 16.15 - Friis Hansens Vej 12 A - 7100 Vejle

I Dansk Flise Lager tilbyder vi fragt af dine fliser til kansten. 

Fragtpriser pr. 1/1-2024
0-1000 kg. (875,-)
1001-2000 kg. (1.100,-)
2001-3000 kg. (1.400,-)
3001-4000 kg. (1.800,-)
4001- (2.200,-)

(Big+ Slabs / Storformatfliser sendes i specialfremstillet palle - fragt af disse udgør kr. 3000,-)

* Gælder hele Danmark, undtagen ikke brofaste øer.

Prisen er gældende når der leveres med vores samarbejdspartner Esbjerg Gods.

BEMÆRK:
Der leveres til kantsten. Hvis der ønskes en speciel placering, f.eks i carport eller andet, er dette altid for kundens egen risiko. Fragtmand håndterer paller med elektrisk palleløfter. Denne i sig selv vejer 400 kg. Hertil lægges vægten af palle + varer. Det betyder, at palleløfteren har stor vægt på små hjul. Dansk Flise Lager Aps kan ikke gøres ansvarlig for skader, der påføres indkørsel eller andet, i så fald kunde ønsker placering ud over kantsten levering.

Ønskes der særlevering, f.eks. levering med kran eller aflæsser truck, eller det viser sig, at leveringsadressen ikke kan tilkøres med en sættevogn, vil der ske en ekstra fakturering, svarende til de ekstra omkostninger der er forbundet med denne levering. 

 

LEVERING
Alle fragtomkostninger/leveringsomkostninger betales af Kunden. Varerne afsendes fra Sælgers lager med en af Sælger valgt fragtmand. Leveringsomkostninger opkræves samtidigt med betaling for varen. Levering sker til fast underlag ved fortovskant. Det skal være muligt at aflæsse med en palleløfter. Kan aflæsning ikke ske med en palleløfter til fast underlag, medtages varen til nærmeste opbevaringsdepot for Kundens regning. Alle udgifter forbundet hermed inklusiv udgifter til ny (om)levering skal afholdes af Kunden.
Varer leveres mandag – fredag undtagen i ferie og på helligdage. Er der ikke aftalt et fast leveringstidspunkt, skal Sælger på opfordring fra Kunden anslå et leveringstidspunkt. Såfremt levering ikke er sket inden den anslåede dato, kan Kunden fremsætte påkrav om levering inden for 5 hverdage. Er der aftalt et fast leveringstidspunkt, er Sælger berettiget til at forlænge dette leveringstidspunkt med 5 hverdage, uden Køber kan gøre misligholdelsesbeføjelser gældende. Er der konstateret skader ved levering, skal dette meddeles Sælger inden 24 timer fra underskrift på fragtbrevet til følgende mail post@danskfliselager.dk vedhæftet behørig dokumentation for de påberåbte skader. Alle varer leveres med store lastbiler. Køber indestår for muligheden af, at en stor lastbil kan tilgå leveringstedet uhindret. I så fald der kræves levering med en speciel lastbil, vil det være for kundens regning.

Du kan naturligvis også selv hente dine varer hos os. Dette kan dog kun ske fra vores hovedlager i Vejle.

(HUSK at udregne fragten inden afhentning. Fliser på 10 mm. i tykkelse vejer ca. 25 kg. pr. m2)

Vi hjælper gerne med at læsse dine varer, men påtager os intet ansvar for evt. skader der kan forekomme på køretøjer. Ligeledes kan vi ikke gøres ansvarlige for overvægt af nogen art. Vi vil altid have retten til at sige "nej tak" til læsning af et køretøj / trailer, hvis vi finder det uansvarligt.

Se iøvrigt nedenstående fra vore salgs- og leveringsbetingelser: