Kundebilleder

Kære kunde, tak fordi du gerne vil dele dine billeder af dine nye fliser med Dansk Flise Lager. 


Vi er meget glade for din interesse og ser frem til at se dit færdige projekt med vores fliser. Vi tror på, at vores kunders projekter er vores bedste inspiration, og vi vil gerne fremvise det gode arbejde, du har lavet med vores produkter.

For at uploade dine billeder, skal du følge disse trin:

1. Tag billeder af dit/dine rum, hvor du har brugt vores fliser. Sørg meget gerne for at billederne er klare og godt belyst, så vi kan se alle detaljerne i indretningen. Da  vi vil gerne vil sikre at vi får det mest nøjagtige billede af, hvordan vores fliser ser ud i dit hjem, beder vi dig om at undgå at bruge billedfiltre eller redigeringsteknikker, der kan ændre flisernes udseende eller farve. Billeder, der er taget i naturligt lys, er ofte de bedste, da de giver den mest realistiske fremstilling af farver og detaljer.

2. Upload dine billeder i boksen herunder. Udfyld også gerne dit navn, samt navnene på fliserne. Klik derefter på 'Upload Billede'-knappen og vælg billedet fra dit galleri på mobilen eller computeren. Billedet vil blive uploadet automatisk.

3. Bekræft at du accepterer vores brugervilkår og retningslinjer for indsendelse af billeder.

Når du har uploadet dit billede, vil vi gennemgå det, og hvis det opfylder vores kvalitetskrav, vil det blive fremvist på vores hjemmeside og sociale medier. 

Ved at uploade dine billeder giver du Dansk Flise Lager tilladelse til at bruge dine billeder til markedsføringsformål.

Vi ser frem til at se dit færdige resultat med vores fliser.

UPLOAD