Hele Østjyllands flisebutik I Dansk Flise Lager

Fliser i Aarhus

Opdag Østjyllands flisebutik i Aarhus

Med vores nye showroom, stræber vi efter at blive din foretrukne destination for kvalitetsfliser i hele Østjylland og Aarhus. Vores nye og moderne showroom inviterer til at blive inspireret og se muligheder med vores store udvalg af fliser og terrazzofliser i forskellige materialer, farver og størrelser. Hos Dansk Flise Lager tilbyder vi konkurrencedygtige priser og omgående levering for at imødekomme dine behov på bedste vis. 

Find dine nye fliser hos Dansk Flise Lager
Fliser til badeværelset, fliser til køkkenet, fliser til haven - du finder det hele hos os. Nogle vælger grå fliser som Cemento Gris, andre vælger sandfarvede som Tenby Beige, og nogle foretrækker de mere farverige fliser. Hos Dansk Flise Lager forstår vi, at valget af fliser er en afspejling af din personlige stil og smag. Vores showroom er designet til at inspirere dig med forskellige udstillinger og kombinationer, der viser, hvordan fliser kan transformere ethvert rum. Uanset om du ønsker at skabe en rolig og harmonisk atmosfære med neutrale nuancer eller et livligt og energisk miljø med farverige mønstre, har vi de perfekte fliser til dig.

Vores brede sortiment af fliser dækker alle behov, fra de små detaljer i køkkenet til de store projekter i haven. Hver flise er nøje udvalgt for at sikre, at vi kan tilbyde dig den bedste kvalitet og de nyeste trends. Vi importerer direkte fra førende leverandører i Italien og Spanien, hvilket betyder, at du får adgang til eksklusive design og materialer uden at betale ekstra for mellemled. Dette gør os i stand til at tilbyde nogle af markedets skarpeste priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Denne flise trender i Aarhus 
En flise, som der bliver spurgt meget ind til er den populære Cemento Gris - og det forstår vi godt. Den grå flise har et råt beton look og passer godt til de fleste hjem. Den kan både kombineres med det neutrale og farverige badmiljø, bryggers, køkken og gang. 

Mød dine fliseeksperter
Når du besøger Dansk Flise Lager i Aarhus, kan du være sikker på at møde dedikerede og erfarne fliseeksperter, der brænder for at hjælpe dig med at realisere dine drømme og visioner. Vi går langt for at sikre, at du får den bedste service og den rette vejledning, uanset om du er på udkig efter fliser til dit badeværelse, køkken eller terrasse. Med 95 % af vores fliser på lager kan vi tilbyde dig en problemfri og hurtig levering, så du kan komme i gang med dit projekt uden forsinkelser. Besøg os i dag og lad os sammen skabe det perfekte rum med vores kvalitetsfliser.

Fliseekspert i Aarhus
René Berendt 
Salgsansvarlig i Aarhus 
reb@danskfliselager.dk 
Tlf. 61 10 51 47